some_text some_text

Om os

+ 45 76 28 70 70

Proprint A/S er kendt for at levere løsninger i en enestående kvalitet. Vi mestrer alle niveauer i løsningen af en opgave – lige fra det traditionelle til den nyeste teknologi. Vi er ikke bundet af vanetænkning, og vi stræber hele tiden efter fornyelse og udvikling. Som virksomhed vil vi gerne måles på den succes, vi skaber for Deres virksomhed, mens vore produkters kvalitet skal måles på forholdet mellem omkostninger, effektivitet og driftsikkerhed.

Vi  har solid erfaring og kompetence som leverandør af printkort, fleksible printkort, spoler, transformatorer og adapterer til elektronik industrien i hele verden. Dette er en krævende opgave, men Proprint har den alsidighed, knowhow og branchekendskab der skal til for at levere optimale løsninger til denne branche – lige fra konstruktionsfasen til produktionsfasen.

Vi har mere end 25 års erfaring, så vi ved hvad der skal til for at skabe den rigtige løsning. Vi mestrer alle niveauer i løsning af en opgave – lige fra den simpleste til den nyeste teknologi.

Som virksomhed vil vi måles på den succes, vi skaber for Deres firma!

Kontakt endelig vores medarbejdere som med glæde vil bistå med deres viden & erfaring.

Tim Bjerre

Salgsdirektør - +45 7628 7072 - tim@proprint.dk

 
Arly Midtgaard

Salgskonsulent  - +45 20 230 275 - arly@proprint.dk

Ronnie Yip

Salgskonsulent, Kina - ronnie@proprint.cn

 
Helle Kopp

Internt Salg -  +45 7628 7071 - helle@proprint.dk

Judy Bjerre

Bogholderi - finance@proprint.dk